Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ARSENALA

Bilić uzeo bod protiv Uniteda, Mourinho završio na tribinama

mourihno
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.11.2016.
u 20:12

Arsenal je na svom stadionu svladao Bournemouth sa 3-1, te je zadržao priključak sa vodećom trojkom, prvoplasirani Chelsea ima tri boda više, a Liverpool i Manchester City dva.

U 13. kolu Premier lige u nedjelju je Bilićev West Ham u gostima kod Manchester Uniteda odigrao 1-1, a trener Uniteda Jose Mourinho je isključen po drugi puta ove sezone.

 West Ham je poveo već u 2. minuti golom Diafra Sakha, a izjednačenje Unitedu donio je Zlatan Ibrahimović u 21. minuti.

 Mourinho je pobjesnio u 27. minuti kada je Paul Pogba zaradio žuti karton zbog simuliranja. Mourinho je šutnuo bočicu s vodom, a sudac Jon Moss poslao ga je na tribinu.

 Arsenal je na svom stadionu svladao Bournemouth sa 3-1, te je zadržao priključak sa vodećom trojkom, prvoplasirani Chelsea ima tri boda više, a Liverpool i Manchester City dva.

 Dvostruki strijelac za Arsenal bio je Alexis Sanchez (12, 90+1), a jednog je dodao Theo Walcott (53). Njih dvojica zabili su pola golova Arsenala ove sezone, Alexis Sanchez osam, a Theo Walcott šest.

>> Chelsea slavio u derbiju i vratio se na vrh lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije