Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Old Trafforda

Ferguson: Najava odlaska u mirovinu 2001. bila je moja pogreška karijere

Sir Alex Ferguson
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
14.05.2016.
u 12:01

Sir Alex Ferguson bio je menadžer Manchester Uniteda 27 godina. Nedavno je legendarni škotski trener izjavio kako je najveću pogrešku u karijeri napravio 2001. godine kada je najavio odlazak u mirovinu

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson je u ljeto 2001. godine najavio odlazak u mirovinu, to je učinio na početku 16. sezone na klupi crvenih vragova.

- To je bila moja najveća pogreška u karijeri - rekao je Ferguson.

Najava odlaska tada je u klubu izazvala mnogo problema.

- Najveća pogreška je u tome što sam svoj odlazak najavio na početku sezone. Svi su samo razmišljali kako menadžer odlazi. No, u siječnju sam se predomislio i počeo ponovno razmišljati kako United vratiti na vrh - naglasio je Ferguson.

Škotski trener je 2013. godine napustio menadžersko mjesto u Manchester Unitedu. Ferguson je u 27 godina provedenih na Old Traffordu osvojio brojne trofeje i sigurno je jedan od najuspješnijih trenera u nogometnoj povijesti. 

Tijekom karijere s Manchester Unitedom je osvojio 38 trofeja. Osvojio je 13 naslova engleskog prvaka i dva u Ligi prvaka.

>>Na terenu im ne ide, ali su postali prvi engleski klub koji je u sezoni zaradio više od 500 milijuna funta

Komentara 1

NE
nenasjedajte
11:30 11.06.2016.

čudo jedno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije