Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strpljenja, molim

Stiže Ikea: Pogledajte kako napreduju radovi na gradnji

Ikea radovi
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/11
27.12.2013.
u 15:03

Švedski div poznat po pristupačnom, a privlačnom namještaju i stvarčicama za uređenje doma svoja bi vrata trebao otvoriti na proljeće.

Radovi na izgradnji trgovačkog centra Ikea u Rugvici nadomak Zagreba u punom su zamahu.

Švedski div poznat po pristupačnom, a privlačnom namještaju i stvarčicama za uređenje doma svoja bi vrata trebao otvoriti na proljeće.

Ikea je Hrvatima godinama bilo omiljeno šoping-odredište a sad više neće morati prelaziti granicu. Uz to, u Ikei će se otvoriti i nova radna mjesta i to za 200-tinjak sretnika.

Posao u švedskom lancu priželjkuju mnogi pa je tako i stranica Ikee u Hrvatskoj "pala" nakon objave posljednjeg natječaja.

Komentara 4

XN
xnet0822
11:01 28.12.2013.

Je l' Mihac tamo radi i nosi građevinski materijal za gradnju ? Ne ? Otići ću osobno k njemu doma i očitati mu bukvicu ...

K2
kritičar_2
18:46 27.12.2013.

koliki izvoz se očekuje od ove investicije?

DU
Deleted user
20:05 27.12.2013.

U minhenu ikea prodaje i neke proizvode iz republike srpske. U Hrvatskoj će se tržište osvajati s jeftinim proizvodima iz bih. Ali rado usporedite kvalitetu istog proizvoda u Grazu i u zg:-) pa sto vi mislite sto se vama nudi? U Hrvatskoj nikad nije bilo auta prve kvalitete... Italija liferuje markice ali prvu kvalitetu np. Cipela iz Italije Hrvatska nikad nije vidjela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?