Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stigao je Grey! Pedeset nijansi iz perspektive Christiana Greya

Stigao je Grey! Pedeset nijansi iz perspektive Christiana Greya
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
11.09.2015.
u 14:37

Što doista misli Christian Grey? Saznajte sve o svijetu 'Pedeset nijansi sive' iz perspektive Christiana Greya jer knjiga je od sada dostupna i na hrvatskom tržištu.

Jeste li spremni? Stigao je Grey! Jedan od iščekivanijih romana konačno dolazi na naše tržište, a E. L. James nudi potpuno novi pogled na ljubavnu priču koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta.

O čemu razmišlja Christian Grey?

Jeste li se ikada pitali kako bi 'Pedeset nijansi sive' izgledalo iz muške perspektive? Sada ćete konačno saznati sve o čemu Christian Grey razmišlja, sve o njegovim snovima i željama jer konačno je progovorio – on sam. Trilogija je Christiana Greya prikazala kao apsolutnog gospodara svog života, koji je discipliniran, ali i potpuno prazan, sve do trenutka dok mu u ured, i život, ne upadne mlada Anastasia Steele. Sada je vrijeme da saznate njegovu stranu priče.

Novi rekordi?

Knjiga je u SAD-u dostupna od 18. lipnja, a već nakon prva četiri dana u prodaji, kupljena je u 1,1 milijun primjeraka. Knjiga donosi mnoštvo neočekivanih detalja koji će vas još jednom podsjetiti zašto je Christian Grey toliko neodoljiv. 

Budite među prvima u Hrvatskoj i svoj primjerak Greya naručite na Mondo.hr uz besplatnu dostavu i cijenu od 99 kn.

Želite prijaviti greške?