Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li ga kupili?

'Zračni' kišobran dolazi u tri modela i tjera kapljice kiše od vas

air umbrella
Foto: Screenshot
1/2
19.10.2014.
u 08:38

'Air Umbrella' (Zračni kišobran) uređaj je koji se sastoji od motora, baterije na punjenje i propelera te preusmjerava kapljice kiše pomoću zraka...

Budući da nekima standardni kišobrani više nisu dovoljni, na Kickstarteru se pojavio nevjerojatan, ali zanimljiv projekt koji predlaže kišobrane na 'zrak'.

'Air Umbrella' (Zračni kišobran) uređaj je koji se sastoji od motora, baterije na punjenje i propelera, opisuje Mashable. Uređaj uzima zrak ispod propelera i tjera ga na način koji preusmjerava kapljice kiše. Ovakav tip kišobrana predlaže se u tri modela te dolazi s regulatorom za podešavanje kako bi korisnik mogao odrediti brzinu motora.

Model A namijenjen je ženama, a vijek baterije iznosi 15 minuta. Model B nešto je veći, a baterija drži 30 minuta. Model C može se podešavati po veličini te također ima trajanje od 30 minuta. Iako je ovakvih projekata bilo i u prošlosti, ovaj model kišobrana mogao bi se naći na tržištu. Na tržištu bi se mogao naći u prosincu 2015. godine.

Doduše potencijalni proizvođač ništa ne spominje o posljedicama korištenja zračnog kišobrana za one koji se kreću pored takvih uređaja i njihovih modno-tehnološki osvještenih vlasnika. Hoće li zbog zračnih kišobrana drugi još više pokisnuti?

Biste li vi kupili zračni kišobran?

>>Gdje mi je kišobran? To se pitanje više neće postavljati

>>Kad vjetar puše do 60 km/h, kišobran ne pomaže

Komentara 6

TT
tik tak
08:58 19.10.2014.

Nebih ga kupio zato što štiti jedino glavu ostale dijelove tijela ne a ako puše jak vjetar ne cuva niti glavu!!!

BR
bronsky
09:55 19.10.2014.

ide li i kutomjer uz njega, koliko naheriti taj štap ako pada pod 75 stupnjeva

NT
nije_to_samobor
09:44 19.10.2014.

Ne bih ga kupio zbog osjećaja energetske odgovornosti i svijesti da nisam sam na svijetu pa da baš moram štiteći sebe zašpricati susjeda na autobusnom stajalištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije