Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zagrebu 20.travnja

Vodeći startup stručnjaci na Startup AddVenture konferenciji

10.04.2015.
u 13:56

U sljedećih 15 godina više od milijarde novih potrošača pridružit će se srednjoj klasi, od čega će se njih 80% nalaziti izvan SAD-a

U Zagreb 20. travnja u organizaciji CCC Startupsa dolazi globalna poduzetnička konferencija Startup AddVenture na kojoj će sudjelovati startup stručnjaci iz Silicijske doline, Europe i Zagreba.

U sljedećih 15 godina više od milijarde novih potrošača pridružit će se srednjoj klasi, od čega će se njih 80% nalaziti izvan SAD-a. Središnja i istočna Europa ima mladu populaciju koja se susreće s izazovima širenja, no istovremeno nudi brojne prilike za poduzetnike. Do sad je naime Silicijska dolina bila dominantna snaga u području tehnoloških inovacija. Startup AddVenture konferencija dovodi uspješne startup stručnjaka kako bi inspirirali i postali mentori obećavajućim poduzetnicima.

 - Nove tehnološke platforme olakšavaju stvaranje startupa bilo gdje u svijetu. Sad je vrijeme da se hrvatski poduzetnici bace na posao, a naš je cilj pomoći im znanjem i potrebnim resursima, kazao je aid Vitaly M. Golomb, osnivački partner CCC Startupsa.

Na jednodnevnoj konferenciji sudjelovat će mnogobrojni govornici među kojima i John Biggs, urednik TechCruncha, vodeće tehnološke publikacije, Dr. Burton Lee sa Sveučilišta u Stanfordu, Denys Zhadanov, šef marketinga Readdlea zaslužan za  40 milijuna preuzetih aplikacija, Mate Rimac, osnivač i direktor Rimac automobila te generalni partneri CCC-a Vitaly M. Golomb, Mike Reiner i Max Gurvits.

Za konferenciju se možete prijaviti na njenim internetskim stranicama, gdje je dostupan i popis govornika

>> Hrvatski startup među tri najbolja 
na “Startup sauni”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije