Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARTUP SRIJEDA

Thorium A+ ostvario najveći napredak, nagrađen s 1000 eura

ZIP
Foto: ZIP
1/3
20.11.2014.
u 13:49

Timovi šeste generacije ZIP-a pokazali su na čemu su radili u prvoj polovici ZIP-ova startup-programa

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva (ZIP) u prostorima ZIP-a održala je Startup srijedu u sklopu međunarodnog Business Angels Weeka (BAW) 2014.

Timovi trenutne, šeste generacije ZIP-a pokazali su okupljenoj javnosti na čemu su radili u prvoj polovici ZIP-ova startup-programa i dokle su napredovali, a projekt koji je ostvario najveći napredak po mišljenju žirija bio je Thorium A+, platforma za energetsko certificiranje namijenjena certifikatorima i vlasnicima nekretnina. Banka Erste, partner ZIP-a, nagradila je Thorium A+ s 1000 eura.

- Iznimno smo sretni i ponosni što smo prepoznati kao start-up koji je najviše napredovao između puno jakih konkurenata koji imaju odlične ideje i kao i mi ulažu sve što imaju da ih sprovedu. No, smatramo da ne bismo bili ovdje gdje jesmo, da nema mjesta poput ZIP-a i mentora koji strpljivo slušaju naša početnička poduzetnička pitanja, odgovaraju nam i vode nas. Njihovo iskustvo u kombinaciji s energijom koju ulažu čine ZIP svojevrsnim endemom u našem društvu. Na nama je da maksimalno iskoristimo uvjete koje imamo, napredujemo, te opravdamo kako ovu nagradu, tako i vjeru koju je ZIP sa svojim mentorima uložio u nas. A ERSTE banci, veliko hvala! Nama ovaj novac puno znači, no još više nam znači to što ste nas kao institucija odlučili podržati i pružili nam ruku! - poručili su iz Thoriuma.

Business Angels Week ove se godine kroz mjesec studeni obilježava diljem svijeta u obliku lokalnih događaja, a cilj je upoznati javnost s modelom investiranja poslovnih anđela u inovativne projekte i uopće postojanjem poslovnih anđela kao investitora. CRANE i ZIP ove su godine postali članovi Europske mreže poslovnih anđela (EBAN).

>> Otvoren novi prošireni prostor Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

>> Aplikacija Mash.Me pobjednik prvog Zagreb Connecta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije