Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupili ga Kinezi?

Slovenski supružnici prodajom mačka Toma postali bogatiji za milijardu eura

my talking tom
Foto: My Talking Tom
05.01.2017.
u 12:57

Slovenska tvrtka Outfit7 koja je proizvela aplikaciju My Talking Tom navodno je prodana za milijardu dolara

Slovenska tvrtka Outfit7 koja je proizvela aplikaciju My Talking Tom navodno je prodana za milijardu dolara. Piše to slovenski portal Finance.si, no tu informaciju vlasnici tvrtke Iza i Samo Login nisu potvrdili.

Tvrtku je navodno kupila kineska firma Zhejiang Jinke Entertainment Culture Co., a 60 posto tvrtke je u vlasništvu supružnika Login zbog čega su oni među najbogatijim Slovencima.

My Talking Tom poznata je mobilna aplikacija u kojoj je igrač u interakciji s mačkom Tomom koji kroz igru od raste od mačeta do odraslog mačka.

Kineska tvrtka još je u listopadu prošle godine najavljivala da želi kupiti Outfit7 a sada su to izgleda i učinili. 

>> Odličan novitet: Hrvatska aplikacija odrađuje posao umjesto vas kad nemate vremena 

Komentara 2

MA
Makava
15:51 05.01.2017.

De se odluči! Dolara ili eura?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije