Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINION GRUPA

Pulski Plus Hosting izašao na talijansku burzu, osigurao 4,2 milijuna eura

talijanska burza
Foto: Riccardo Giordano Sicky/IPA/PIXSELL
16.08.2016.
u 13:07

Plus Hosting jedan je od vodećih hrvatskih pružatelja usluga prostora i infrastrukture za web stranice

Pulski Plus Hosting, jedan od vodećih hrvatskih pružatelja usluga prostora i infrastrukture za web stranice, izašao je na talijansku burzu kao dio Dominion grupe, javlja Netokracija.

Na burzi su primili 4,2 milijuna eura, za što su prodali 29,57 posto tvrtke, čija je tržišna vrijednost procijenjena na 14,2 milijuna eura, odnosno preko 100 milijuna kuna.

Dominion Hosting Holding (DHH) i njegove članice imaju preko 90 tisuća korisnika s preko 200 tisuća domena, a prisutni su na četiri tržišta: Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

>> Amerikanci preuzeli uspješni osječki startup Farmeron

>> Projekt zagrebačkog PBF-a ušao u najuži izbor za nagradu RegioStars

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije