Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIP

Pogledajte snimku druženja s hrvatskim majstorima startupa

druženje
Foto: Screenshot Youtube
1/2
22.09.2014.
u 15:01

Druženje je organizirano u povodu početka nove startup sezone, u novouređenom prostoru ZIP.Factory

U petak smo objavili reportažu o druženju Nazovi M za majstore startupa koje je Zagrebački inkubator poduzetništva organizirao s četvoricom pokretača nekih od najjačih hrvatskih startupa, Sandrom Murom, Matijom Kopićem, Markom Linkeom i Matom Rimcem.

Druženje je organizirano u povodu početka nove startup sezone, u novouređenom prostoru ZIP.Factory na Remetinečkoj cesti 7 u Novom Zagrebu.

ZIP je u međuvremenu objavio i snimku s druženja, a možete je pogledati ovdje:

 

>> Startup Madbarz nakon prve investicije procijenjen na 6,8 milijuna kuna

>> Agrivi izabran kao hrvatski predstavnik za globalna startup natjecanja

Komentara 1

LO
loza
00:30 23.09.2014.

naslov sugerira da se radi o osobama koji otvaraju starupove kao što imamo u svijetu a ne o osobama koje imaju startup. radi se o firmama u koje je uložen novac a to su ustvari majstori koji "otvaraju" startupove. ovo su CEO svojih kompanija. znaći cijela priča nema veze sa mozgom ali nije važno jer smo sa balkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije