Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pointme

Ova domaća aplikacija nagrađuje vas za postavljanje slika

Pointme
Foto: Pointme
1/3
28.05.2015.
u 15:51

U Pointmeu su uvjereni da njihova aplikacija može postati globalni hit

Pointme je hrvatska aplikacija za mobilne uređaje koja svojim korisnicima za postavljanje fotografija nekog proizvoda osigurava nagrade kao što su besplatan proizvod ili popust. Korisnici trebaju izabrati nagradu i ispuniti zadatak, a svaka je slika dobitna.

Tim iza ove aplikacije čine trojica programera, Juraj Zorić, Mateo Perčinić i Dean Mišljenović, zatim Davor Pejić, koji je zadužen za marketing, te Marko Pavičić i Mateo Stupičić, koji su zaduženi za prodaju. Tim je svoje prve korake napravio pod okriljem Startup inkubatora u Rijeci, uz čiju su pomoć nedavno objavili aplikaciju za uređaje s operativnim sustavom Android.

U Pointmeu su uvjereni da njihova aplikacija može postati globalni hit.

– Vjerujemo u ono što radimo te želimo postaviti pointme na globalnu razinu – rekao je Davor Pejić u priopćenju.

>> 'Uber nikako ne može biti dobar za korisnika ni za državu'

>> MyBeeLine pomaže pčelarima u praćenju pčela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije