Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APLIKACIJA

Osječki Pointers osvaja nove morske turističke destinacije

Pointers
Foto: Pointers
1/4
31.05.2016.
u 10:28

Osječani koji stoje iza izrade turističkog projekta Pointers dodaju nova mjesta aplikaciji i osmišljavaju funkcionalnosti

Osječki projekt Pointers koji spaja zelenu i plavu Hrvatsku od 1. lipnja širi se na tri nove lokacije pa tako ove godine pokriva područje splitske rivijere (Split, Trogir, Omiš), otok Krk, otok Pag te otok Hvar, pohvalili su se. Napominju i kako je aplikacija dobila 22 nove funkcionalnosti i potpuno novi dizajn.

Podsjetimo, Pointers je besplatna mobilna aplikacija koja radi na pametnim telefonima s operativnim sustavom Android, kao i na svim mobilnim uređajima s iOS-om, sinkronizirana je s mobilno prilagođenim webom te je, naravno, prisutna na svim važnijim društvenim mrežama.

Glavna joj je svrha promocija hrvatskog turizma pa tako sadrži detaljne informacije o svim plažama, znamenitostima i zanimljivostima pojedine lokacije koju obrađuje. Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka koja je svoje dvadesetogodišnje iskustvo u multimedijalnim projektima iskazala u punoj snazi upravo na projektu Pointers Krk.

Tim iz Osijeka ponosan je i na to da je Pointers izabran među 83 prijavljena projekta na natječaju Zagrebačke banke kao jedan od 10 finalista. Osim toga, prepoznat je od Microsoftova Tribes programa u sklopu kojeg projekt dobiva dodatno stručno mentorstvo kako bi se još više unaprijedio. Tim potezom prepoznata je vrijednost Pointersa kao najboljeg osobnog turističkog vodiča Hrvatske.

Prošle godine, kada je projekt bio u fazi startupa, pozicionirao se na treće mjesto najskidanijih aplikacija u Hrvatskoj nakon čega je dobio podršku od hrvatskih institucija poput HGK – Odjela za turizam, Ministarstva turizma, HTZ-a, RRA, BIOS-a i Osijek Software Cityja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije