Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4. listopada

Novi ciklus ZIP Master Class predavanja dovodi dvoje američkih osnivača startupa u Zagreb

Zagrebački inkubator poduzetništva
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
20.09.2016.
u 17:16

Predavanja će održati osnivačica CONTeXO Grupe Mirena Bagur i suosnivač iGetBettera Winfried Burke

U utorak, 4. listopada, u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva na Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu u 17.30 sati bit će održano prvo predavanje iz novog "Master Class" ciklusa

Predavanja će održati Mirena Bagur, osnivačica CONTeXO Grupe u kojoj vodi tim stučnjaka s područja visokih tehnologija, zdravstvenih tehnologija i startupa, te Winfried Burke, suosnivač iGetBettera, ujedno i član MIT Mentor Smart programa, fokusiranog na mentoriranje odabranih startupova.

Tijekom interaktivne prezentacije (The Entrepreneurs' Dilemma: have an idea, now what?) polaznici Master Classa će moći saznati više o tome kako najbolje uklopiti vlastitu kompaniju u najpogodnije okruženje (“Which ecosystem to choose?”), gdje pronaći izvore financiranja za početak ili poboljšanje rada (“Where is the money?”), kao i priliku učiti iz direktnog primjera (case study) startupa koji je nedavno prodan jednom tehnološkom gigantu, a prvotno je financiran od strane poslovnih anđela, priopćio je danas ZIP.

Prijave su moguće putem sustava Entrio.

>> Amerikanci kupili osječki Farmeron

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije