Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FER-U

Na Job Fairu 2016. očekuje se 2000 studenata

Job Fair
Foto: Promo
1/2
06.05.2016.
u 16:38

Poseban partner sajma su Rimac Automobili, koji će na FER dovesti i simulator vožnje Concept_Onea te Greyp

Na zagrebačkom FER-u će se u ponedjeljak i utorak, 9. i 10. svibnja, od 9 do 18.30 sati održati studentski sajam poslova Job Fair 2016., na kojem se očekuje oko 2000 studenata. 

Na sajmu sudjeluje više od 40 poslodavaca iz IT, bankarske,automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput Googlea i Microsofta. Predstavnici tvrtki bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja. Kako kažu organizatori, poseban partner sajma su Rimac Automobili, koji će na FER dovesti i simulator vožnje svog električnog superautomobila Concept_One te svoj električni bicikl Greyp.

Na sajmu će biti predstavljeni poslovi i praksa u razvoju svemirskih tehnologija, interneta stvari, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije i drugim područjima. U drugom danu sajma, na panelu “Startupi, inkubacija & uspjeh” sudjelovat će poslovni anđeo Saša Cvetojević, voditelj coworking prostora HUB385, Luka Sučić, osnivač GIS Clouda Dino Ravnić i direktor marketinga Omega softwarea Filip Fučić, koji će pričati o vlastitim iskustvima sa startupima.

Za studente je ulaz na sajam besplatan.

>> Gotovo trećina studenata odgodila diplomu zbog produljenja studentskih prava

>> Otvorit ćemo tvrtku za panoramske letove iznad Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije