Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. I 12. LIPNJA

Konferencija Shift u Splitu će ugostiti više od tisuću sudionika

Shift
Foto: Shift
1/8
27.05.2015.
u 10:35

Glavno predavanje održao je KJ Singh, direktor u poznatom startup-akceleratoru Techstars za područje grada New Yorka

Ususret ovogodišnjem, četvrtom izdanju tehnološke konferencije Shift, koja će se 11. i 12. lipnja održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, prekjučer je u FESB-u održano svojevrsno zagrijavanje, Shift Meetup, koji je prošao u znaku predavanja o investicijskim fondovima.

Glavno predavanje održao je KJ Singh, direktor u poznatom startup-akceleratoru Techstars za područje grada New Yorka. Vedran Jukić, suosnivač Codeanywherea, okupljene je pobliže upoznao s procesima kroz koje je njegov tim prolazio za vrijeme prošlogodišnjeg boravka u Americi pod okriljem TechStarsa.

Organizatori najavljuju kako će sama konferencija ugostiti više od tisuću sudionika te da će biti posjećenija i uspješnija od prijašnjih izdanja.

>> Hrvatski startupi lani privukli čak 20 mil. eura ulaganja

>> Hrvatski startup, najbolji u New Yorku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije