Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH

Hrvatski Baggizmo već prikupio 35.000 dolara na Kickstarteru

Baggizmo
Foto: Mladen Šarić/Baggizmo
1/4
30.06.2015.
u 16:09

Baggizmo je praktična muška torba za nošenje gadgeta

Hrvatski Baggizmo premašio je cilj od 35.000 dolara na Kickstarteru. U trenutku pisanja ovog teksta prikupljen je 35.201 dolar, a do kraja crowdfunding-kampanje ostalo je još devet dana, tako da se može reći da je kampanja bila vrlo uspješna.

Baggizmo je praktična muška torba za nošenje gadgeta koja je, unatoč brojnim džepovima za različite uređaje, vrlo tanka. U Baggizmu kažu da će s proizvodnjom započeti čim 8. srpnja završi kampanja, da se isporuka planira za jesen, te da je izvoz osiguran. Torbu je još uvijek moguće naručiti u sklopu kampanje na Kickstarteru.

Osnivač ovog startupa je IT-menadžer Ladislav Jurić, njegova supruga Izvorka Jurić razvila je brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda, dok je za dizajn zaslužan studio Manufakturist.

- Kampanja na Kickstarteru potvrdila nam je da imamo dobar proizvod za koji su narudžbe putem Kickstartera stigle iz svih dijelova svijeta – od Europe, Amerike i Azije. Iako je ovaj prvi model Baggizma osmišljen za muškarce, mnogo je žena pozitivno reagiralo na njega te nas ohrabrilo da odmah po završetku kampanje krenemo u žensku verziju Baggizma - naveo je Jurić u priopćenju, izražavajući nadu da će njihov uspjeh ohrabriti druge da do prvih financija dođu putem Kickstartera i drugih platformi grupnog financiranja.

>> MashMe nije uspio na Kickstarteru, ali optimizam je i dalje tu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije