Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Domaći startup Bellabeat najavio tri nova uređaja za majke

Bellabeat
Foto: Bellabeat
1/5
30.09.2014.
u 20:00

"Priroda je lijepa i snažna i to nas je inspiriralo da stvorimo proizvode koji će to iskustvo pružiti ženama i trudnicama"

Hrvatsko-slovenski startup Bellabeat, autori uređaja koji se spaja na smartphone i mjeri otkucaje srca djeteta, najavili je cijelu novu obitelj novih uređaja za majke i trudnice. Kako objašnjavaju u tvrtki, vođeni idejom koja ih je dovela i do prvog proizvoda - da prenatalnu njegu učine osobnijom i društveno interaktivnijom - došli su do tri nova proizvoda: Shell, Leaf i Balance.

Shell je uređaj koji pomoću visokoosjetljivih senzora majkama omogućuje da slušaju puls svog djeteta i dijele taj zvuk s drugima, kao i da djeci puštaju umirujuću glazbu i prate njihovu reakciju. Leaf je activity tracker koji se može nositi kao narukvica, ogrlica ili privjesak, a Balance je pametna vaga izrađena od drveta koja ženama pomaže u praćenju svoje mase prije, tijekom i nakon trudnoće.

"Priroda je lijepa i snažna i to nas je inspiriralo da stvorimo proizvode koji će to iskustvo pružiti ženama i trudnicama", rekla je Urška Sršen, suosnivačica i glavna komercijalna direktorica Bellabeata.

Bellabeat, kojeg su 2013. godine osnovali Sandro Mur i Urška Sršen, dosad je prodao 35.000 uređaja, a aplikacija im je skinuta 200.000 puta. Urede imaju u Mountain Viewu u Kaliforniji te u Zagrebu.

>> Pogledajte snimku druženja s hrvatskim majstorima startupa

>> Mate Rimac: Nijemci na nas gledaju kao mi na Albaniju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije