Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆI STARTUP

Bellabeat za sat vremena prodao uređaje Leaf u vrijednosti od 200.000 dolara

Bellabeat Leaf
Foto: Bellabeat
1/2
28.05.2015.
u 10:54

Lansirali smo još jednu kampanju za prednarudžbe da dobijemo momentum prije no što uđemo u trgovačke lance s Leafom, rekao je Sandro Mur

Hrvatsko-slovenski startup Bellabeat jučer je pustio u prodaju prvi od tri najavljena nova proizvoda, Leaf, objavila je Netokracija. U samo sat vremena prodano je uređaja u vrijednosti od 200.000 dolara, ili više od 1.380.000 kuna.

- Lansirali smo još jednu kampanju za prednarudžbe da dobijemo momentum prije no što uđemo u trgovačke lance s Leafom. Isto tako, odlučili smo se na taj potez jer je zbog velike potražnje iznimno teško logistički otvarati i zatvarati prodaju kada zalihe nestanu. Crni Leaf je zbog malog broja uređaja rasprodan odmah - rekao je Sandro Mur, CEO i uz Uršku Sršen jedan od osnivača Bellabeata.

Leaf je takozvani activity tracker koji prati aktivnost, san, način ishrane, nivo stresa žene te njen menstrualni ciklus, a može se nositi kao narukvica, ogrlica ili privjesak. Uređaj košta 119 dolara, a dosad je naručeno 62 posto uređaja.

>> Domaći startup Bellabeat najavio tri nova uređaja za majke

>> Jessica Alba uložila u hrvatsko-slovenski startup za trudnice

Komentara 1

ZA
zambezi
11:16 28.05.2015.

Vele,nema raja love. Pa kak su zene tolke tisuce godina zivjele bez te gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije