Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PRILIKA

Bečka gospodarska agencija poziva 6 startupa na dva mjeseca, troškovi plaćeni

beč
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
15.11.2016.
u 12:46

Zadnji dan za prijavu je 31. siječnja 2017.

Bečka gospodarska agencija (Wirtschaftsagentur Wien) poziva do šest međunarodnih startupa u Beč na razdoblje od 2 mjeseca te im nudi podršku: plaćanje putnih troškova do Beča unutar Europe, dvomjesečni smještaj i stol u "co-working" prostoru za jednu osobu, ali i kartu za festival Pioneers, 10-satnu obuku vrijednu 2000 eura te uvod u bečku mrežu startupa.

Program traje od svibnja do lipnja iduće godine, a ključni uvjet je da se startup potpuno preda sudjelovanju u programu te da bude fizički prisutan u Beču barem dva mjeseca.

Zadnji dan za prijavu je 31. siječnja 2017.

>> Ovih 6 timova upalo je u 10. generaciju Zagrebačkog inkubatora poduzetnišva

>> Na Zagreb Connectu startupi će upoznati i 'oca' USB-a i pjevača Iron Maidena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije