Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Večernjeg lista za čitatelje

Za dežurnim telefonom 30. listopada će biti gradonačelnik Petrinje

23.10.2014.
u 17:41

Darniku Dumboviću ćete uživo moći postaviti pitanje na naš dežurni broj telefona 044/492-800 u četvrtak, 30. listopada, od 10 do 11 sati

Omogućiti građanima neposredan kontakt s predstavnicima gradske uprave i gradskih tvrtki, osnovni je cilj koji Večernji list želi postići novom rubrikom Dežurni telefon. Time omogućujemo građanima da iz prve ruke i od najkompetentnijih ljudi, dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju ili muče, a tiču se svakodnevnog života u gradu (grijanje, struja, vodoopskrba i odvodnja, komunalni problemi, prometna infrastruktura, školstvo, zdravstvo i slično). Nakon gradonačelnika Kutine A. Rudića drugi gost ove nove rubrike u dopisništvu Večernjeg lista u Sisku bit će gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.
Na pitanja građana odgovarat će u četvrtak, 30. listopada od 10 do 11 sati, kada ćete ga moći dobiti na naš broj dežurnog telefona 044/492-800. Vaša pitanja već sada možete slati i na e-mail sisak@vecernji.net.Potrebno je da se svi koji postavljaju pitanja predstave imenom i prezimenom. Pitanja i odgovore objavit ćemo na sisačko-moslavačkim stranicama Večernjeg lista u petak, 31. listopada te sljedećih dana. Dakle, očekujemo vaše pozive i pitanja za gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića, u četvrtak, 30. listopada, od 10 do 11 sati na broj telefona 044/492-800, a ako se ne možete u to vrijeme uključiti uživo, pitanja već sada možete dostaviti na mail sisak@vecernji.net
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije