Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalni pokloni

Za Božić daruju zdravlje u novinskom papiru, sa šarenim 'coflekom'

radionica,božić,pokloni
Foto: Marija Lovrenc/VLM
1/3
20.12.2013.
u 15:55

Radionica u Virovitici mnogima je dala ideju kako ovoga Božića kod kuće izraditi unikatan i osoban poklon koji će svakoga obradovati

U vrijeme materijalnih darova i opće potrošnje za blagdane, Gradski muzej u Virovitici organizirao je neobičnu radionicu poklona kojoj se daruje nešto nematerijalno - želja! Veliki i mali u  ''Radionici želja“ svoje su želje, misli, životne poruke i  savjete pakirali u ručno rađene čestitke i kutijice te ih odložili u modernu ''jelku“ od papira i kartona.

– Želje su razne. Od univerzalnih kao što je zdravlje, do nevinih dječjih želja kao što je more čokolade. No, neka želje ipak ostanu tajnom i neka ih Virovitičani sami otkriju. U našem hodniku još ih je puno i čekaju posjetitelje – ističe kustosica Anamarija Kučan. Cijela akcija bila je u znaku ekologije. Mašti i spretnim rukama u izradi čestitki i kutijica poslužili su stari novinski papir, gumice za brisanje, papirnate role od ubrusa i toalet papira, staklenke, vuna i ''cofleki“ od vune, grančice, lišće i drugi materijali.

Radionica je mnogima dala ideju kako ovoga Božića kod kuće izraditi unikatan i osoban poklon koji će svakoga obradovati, poručuju sudionici. Priznaju da bi jedinstvenu želju, koju su drugi za njih poželjeli, i sami voljeli pronaći pod svojom božićnom jelkom.    

>>Svi događaji u znaku su blagdana, besplatni i vezani uz Djeda Mraza

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije