Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgrabili po treći puta

U Bjelovaru "planuo" novi kontigent neretvanskih mandarina

Bjelovarčani razgrabili mandarine
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
22.11.2014.
u 14:15

Zbog neprestanog velikog interesa građana akcija "Spasimo neretvansku mandarinu" u Bjelovaru se nastavlja i sljedeći tjedan

Neviđena pomama za mandarinama u Bjelovaru zabilježena je i danas. Naime, na poziv Grada vrijedni i neumorni uzgajivači i proizvođači mandarina iz Opuzena opet su došli s punim kamionom, a čime se Bjelovar po treći puta u tjedan dana priključio velikoj akciji "Spasimo neretvansku mandarinu" koja se ovih dana provodi diljem Hrvatske.

Stotine Bjelovarčana na Trgu Hrvatskih branitelja još su jednom strpljivo čekali u redu da kupe mandarine po promotivnoj cijeni od 3 kn/kg, a koje su već prema običaju razgrabljene u nekoliko sati. Zbog neprestanog velikog interesa građana akcija "Spasimo neretvansku mandarinu" u Bjelovaru se, prema najavama nastavlja i sljedeći tjedan. Međutim, kako doznajemo sve je izvjesnije da će mandarine fine oslastiti nepce i Čazmanaca, a kojima bi one trebale stići također sljedećeg tjedna.

>> Mandarine po 3 kune planule, uskoro će se morati i uvoziti

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

NA
Napalm
20:56 22.11.2014.

Ovako treba organizirati prodaju svake godine,ne samo za mandarine,nego i za ostalo voće i povrće iz svih dijelova naše zemlje, pa neka se slikaju ovi trgovački lanci sa stranom,uvoznom robom upitne kvalitete.Recimo u bjelovarskom Kauflandu prodaju sitnu, otužnu mandarinu po cijeni od 6,99 kuna.Pa tko bi je kupio kad naši ljudi dovezu svježu i veliku mandarinu i prodaju je po 3 kune.Trebamo se tako svi organizirati i izvući se iz krize, a ne da trgovački lanci ucijenjuju proizvođače i nabijaju cijenu kupcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije