Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUMI ROCK FEST

Tulum nastavljen žestokom svirkom i urnebesnim provodom

numi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
30.08.2014.
u 11:18

Član osiječkog sastava publici obzanio da je tog dana saznao da će postati otac, pa je pjesma spontano dopunjena tekstom mladi tata

Trodnevni tulum u Ivanskoj u organizaciji Nezavisne udruge mladih, nakon prve večeri i sjajnog zagrijavanja, nastavljen je također žestokom svirkom i urnebesnim provodom. Raspoloženu publiku drugu su večer prodrmali sastavi White Stain, Skaut, S-Kapada, Cry Babies, te Gužva u 16-ercu. Svi su redom "žarili i palili", a što je prema očekivanju izazvalo oduševljene okupljenih.

Od svih navedenih izvođača koji su svima pružili užitak istinskog rock ugođaja, na površinu su svojom brojnošću i raznovrsnošću isplivali članovi osječkog banda S-Kapada, a koji su svojevrsna žešća rockerskija verzija Gustafa. Svoju pjesmu "Mlada mama" upotpunili su zanimljivošću kada je frontman publici obznanio da im je tog dana jedan član banda rekao sretnu vijest da će postati tata, pa su tijekom izvedbe "mladoj mami" dopunili i riječi "mladi tata".

Današnju završnu večer na pozornici će zaključiti bandovi Dusty Hats, Partleki, Head Crushers, Manntra, Pero Defformero, te RHS Coolektiv.

>> Pacovi nisu željeli biti Štakori pa postali Gluhi Orfej

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije