Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVARSKI BOŽIĆ

Titulom prvaka okitile se ekipe Fancy style i Depresija

Bjelovarski božić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
12.01.2015.
u 14:33

Najbolji igrač turnira je Franjo Tepurić, najbolji strijelac sa 11 pogodaka je Bojan Knežević, dok je Deni Kakša postao najbolji vratar

Popularni dvoranski Pan malonogometni turnir Bjelovarski Božić u organizaciji Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, a pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara i županijske Sportske zajednice nakon neizvjesne i uzbudljive završnice dobio je svoje nove prvake.

U konkurenciji seniora prvacima su postali članovi ekipe Fancy style nil, a koji su u finalnom ogledu svladali ekipu Minipak Garić, nakon boljeg izvođenja penala 4:3, a čime su uz pobjednički pehar osvojili i glavnu novčanu premiju od 15.000 kuna.

U utakmici za 3. mjesto ekipa Restoran Šenoa PNT Croatia je slavila protiv ekipe Mlade nade 4:3 nakon bolje izvođenih penala.

Veteranskim su pak prvacima postali članovi ekipe Caffe bara Depresija, a koji su u velikom finalu nadigrali suparnike iz ekipe Zvonce 6:2,  a čime su uz pobjedničku slavu “pobrali” i novčanu premiju od 5.000 kuna.

Treće mjesto osvojila je ekipa Caffe L.A. svladavši Južnjačku utjehu 6:1. U konačnici su proglašeni i najbolji pojedinci. Najbolji igrač turnira je Franjo Tepurić, najbolji strijelac sa 11 pogodaka je Bojan Knežević, dok je Deni Kakša postao najbolji vratar. Kod veterana najbolji igrač je Franc Žalac, najbolji strijelac sa 9 pogodaka je bio Josip Ptičar, dok je Ivo Kutanjac imenovan najboljim vratarom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije