Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba u Bjelovaru

"Tajanstveni" slikari izašli na vidjelo

Izložba u Bjelovaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
15.09.2014.
u 12:35

Iza Grupe Alan "kriju" se poznati Bjelovarčani, sutkinje Sanja Klauda i Ivanka Zeman, ekonomistica Branka Međimorac, liječnik Jawaid Ahmad Khan, kućanica Melita Gusović, te osnovnoškolka Tihana Butković.

Bjelovarski Gradski muzej u galeriji "Koridor" nudi novu atrakciju s obzirom da je otvorena izložba slika grupe Alan, a koja je privukla pažnju mnogobrojnih Bjelovarčana.

To ne treba čuditi jer se iza imena Grupe Alan "skrivaju" poznati Bjelovarčani i veliki amaterski slikarski entuzijasti, sutkinja Prekršajnog suda Sanja Klauda, sutkinja Općinskog suda Ivanka Zeman, ekonomistica Branka Međimorac, pakistanski liječnik dr. Jawaid Ahmad Khan koji je zaposlen u bjelovarskoj Općoj bolnici na Odjelu hitne medicinske pomoći, kućanica Melita Gusović, te osnovnoškolka Tihana Butković.

Iako dolaze sa različitih poslovnih strana sve ih je povezala ljubav prema kistu, a čime su se ujedinili nakon tečaja slikarstva u galeriji Alan. Izložba je za posjetitelje otvorena do 21. rujna.

>> U Bjelovaru i pas vrijedan 20.000 eura, iz Indonezije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
09:27 15.10.2017.

Kad-tada će se obznaniti korupcija na prekršajnome sudu u Bjelovaru, od Sanje Klaude, Darka Laklije, i Ratka Labana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije