Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi poduzetnici

Slunjski parket od piljevine i ovčje vune oduševio i Poljake

proejkt04
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
22.09.2014.
u 12:38

U okviru projekata predstavljena je i brošura s poslovnim idejama školaraca, a posjećeno je i društvo Zvono uz Kupu

Iznimno sam zadovoljan projektom koji mlade potiče na poduzetništvo, samozapošljavanje i otvaranje novih radnih mjesta. Vrlo dobro je što su mladi iz obje zemlje jako zainteresirani za takav rad – rekao je karlovački župan Ivan Vučić tijekom druge konferencije u sklopu projekta pod nazivom I ja mogu biti poduzetnik.

Partneri iz Posljske

Tom je prilikom predstavljena i brošura s radovima školaraca poduzetnika. Ovaj EU projekt provodi se uz partnere iz poljskog grada Inglomije, a sa hrvatske strane u njemu sudjeluju učenici iz karlovačke Ekonomsko–turističke škole, Srednje škole Slunj, ogulinske škole Ivane Brlić Mažuranić, TZ Karlovca i Društva Zvono uz Kupu.

Na predstavljanju brošure posebno je pohvaljen rad Slunjanki Tamare Katić, Katarine Muić, Marine Stipetić i mentorice Renate Žalac, koji su osmislili parkete od prešane piljevine i ovčje vune.

Kvalitetne ideje

–Zaista smo bili ugodno iznenađeni kvalitetom vaših projektnih ideja, posebice parketima od prešane piljevine i vune. Nadam se da ćemo moći ponuditi jednako vrijedne projekte, te da ćemo ih u sljedećoj godini, koliko traje cjelokupna provedba, sakupiti još dosta – poručio je Henrik Jancik, zamjenik gradonačelnika Inglomije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije