Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam poslova

Projekt bjelovarskog HZZ-a nezaposlenima pružio tračak nade

sajam poslova,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
16.10.2014.
u 17:23

Dok se na domaćem tržištu rada posao najčešće nalazi upravo na sezonskim poslovima, sajam je ponudio i mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji

Bjelovarski Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Sajmom poslova u bjelovarskom hotelu Central na istom je mjestu okupio poslodavce i nezaposlene. Bila je to prilika da se nezaposleni, poslodavci, učenici, studenti i drugi aktivno uključe na tržište rada.

Među 40-ak poslodavaca bili su i, kako ih zovu, ''morski“ koji zapošljavaju brojne sezonce. Dok se na domaćem tržištu rada najčešće posao nalazi upravo u sezonskim poslovima, sajam je ponudio i mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji, pri čemu se najviše poslova ostvaruje na njemačkom tržištu, potvrdila je predstojnica Ureda Dijana Zekić Kereži.

>>Da biste uspješno poslovali ne morate biti u uredu

>>Trebate li šefu i kolegama istresti u lice sve što vam je na pameti?

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:44 16.10.2014.

Da u Beču se upravo razbija hypo banka i odma se sjetih Sanadera i HDZa. On je bio bas veliki biznismen...hdz je isto veliki biznismen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije