Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačka inicijativa

Pomozimo Ivici da ode na operaciju, spasimo mu život

akcija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
27.11.2014.
u 12:33

Uplatom na poseban račun s naznakom IBAN: HR5224000081510234801 svi mogu pomoći mladom Karlovčaninu

Karlovčaninu Ivici Boljaru treba oko 70.000 eura kako bi u klinici u Beču mogao na operaciju karcinoma koji je zahvatio zdjelicu, oba kuka, te hrskavicu.

Spas u Beču

Liječnici taj zahvat u Hrvatskoj ne mogu obaviti, pa su ga uputili u Beč. Operacija stoji 39.000 eura, a svaki dan liječenja dodatnih 950 eura - kazao je Ivan Mandić, predsjednik Udruge Novi život koja pomaže oboljelima od malignih bolesti.

Ivan ima 28 godina, s karcinomom se bori već dvije godine, no sada mu je nužna operacija, a kako on i majka nisu u mogućnosti to platiti,Udruga je otvorila računa za pomoć građana: IBAN-HR5224000081510234801.

Pozivaju sve da priloge daju i na humanitarnim koncertima; 6. prosinca u Gradskom kazalištu, te 21. prosinca u Domu HV Zrinski.

Brat preminuo

– Obitelj je već prošla niz tragedija. Kristijan, brat od Ivice, od karcinoma je preminuo prije četiri godine. Ivici možemo pomoći, liječnik u Beču kaže da će mu operacija spasiti život - dodaje Mandić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije