Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJMUNARIJA

Mobitel u trenu iz ruke oteo, izgrizao i oštetio – majmun!

Pepa Kudlek
Foto: Antun Petračić
1/3
20.08.2014.
u 15:57

Da mi je netko pričao ovako nešto, ne bi vjerovao, smije se Pepa Kudlek

Priča o nasrtljivim i kradljivim majmunima po ulicama, svetištima i izletištima daleke Azije, gdje se ove životinje slobodno kreću i žive među ljudima, ponovila se i u Hrvatskoj. Nevjerojatni događaj dogodio se umirovljeniku Stjepanu Kudleku, iz sela Graberja kraj Petrinje, čiji je mobitel izgrizao i oštetio upravo majmun.

– S umirovljeničkom udrugom prošli tjedan bio sam na izletu u Našicama i u obilasku privatnog ZOO htio snimiti majmuna u kavezu. Stajao sam podalje, pripremio se za fotku, a lukavac s druge strane bio je brži, kroz rešetku je hitro i neočekivano iz ruke mi oteo mobitel. Pao je u podnožje kaveza, ali kradljivac se sagnuo i uzeo ga, vratio na granu i odmah počeo razgledati, raskapati, gristi i trgati. Dok sam se snašao već je mobitel promijenio izgled – priča Stjepan Pepa Kudlek.

Pozvan je vlasnik ZOO i tek na prijevaru, dok su ga nutkali kruhom i tako mu skrenuli pažnju, mobitel je vraćen ljudskoj vrsti.

– Nevaljalac je u par sekundi na dva mjesta zubima oštetio ekran i izgrizao tastaturu, plastiku je razlomio i pobacao, a nekoliko komada i pojeo – u šoku je gledao vlasnik mobilnog uređaja. Njegov Huawei preživio je životinjski teror i još mu služi, doduše oštećen, ali upotrebljiv. Pepa je zapamtio položaj slova i brojki, pa ih utipkava po sjećanju i dobro uspostavlja veze. Ipak, sprema se u servisnoj prodavaonici kupiti novu tastaturu.

Foto: Antun Petračić

Foto: Antun Petračić

– Da mi je netko pričao ovako nešto, ne bi vjerovao. Ni u snu nisam pomislio na majmunova majmunarija – smije se Pepa Kudlek, koji nam je danas ispričao svoj neobični slučaj. Poznat je u Graberju i Petrinji kao veseljak, tamburaš i harmonikaš, a nakon objave u Večernjaku tek sada očekuje šale i zadirkivanja.

>> Majmun uhvatio novinarku za grudi tijekom prijenosa uživo

>> Iran prikazao drugog majmuna i lažirao misiju u svemir?

Komentara 8

MA
majusko
18:51 20.08.2014.

Ja sam prosli tjedan bio na moru i Dalmatinci samo sto mi nisu pokrali djecu. Opljackali su nas gorje od najgorih azijskih majmuna. parkiranje 25kn. cevapi 80kn pizza podgrijana iz Lidla 80kn itd.

LA
Lamilu
12:09 26.09.2014.

Bravo za majmuna,a kak bi bilo malo bez mobitela-svugdje i na svakom mjestu? Za mene je mobitel samo za nuzdu,a ne da ga nosim i zurim u njega non-stop!

Avatar Glina74
Glina74
19:07 20.08.2014.

A u Našicama je bio sa Glinskim penzionerima a ne sa Petrinjskima meni se čini da si ti Petrinjac pa ajde malo sa Petrinjom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije