Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat nakon napada

Miro Levak: Ja sam žrtva policajca Hlude, a ne njegov napadač

Miro Levak
Damir Špehar/PIXSELL
12.12.2010.
u 16:15

- Želio sam s njim ljudski porazgovarati, jer mi se činilo da već dulje vrijeme ima nešto protiv mene. Zatim smo izašli pa me počeo udarati glavom.

Nemili događaj od prije tri dana u bjelovarskom trgovačkom centru Billi, u kojemu je, prema policijskom priopćenju, fizički napadnut 43-policajac koji u tom trenutku nije bio u službe već u civilu, jučer je dobio neočekivani obrat. Naime, otečena lica i s vidljivim modricama ispod oba oka Večernjaku se obratio Miro Levak, čovjek za kojeg je policija tvrdila da je napao njihova djelatnika udarajući ga najprije šakom u glavu, a potom i ključem za postavljanje kotača. Prozvani Levak ogorčen je zbog onoga što mu se stavlja na teret te iznosi posve oprečnu priču.

“Ima nešto protiv mene”

– Policajca Miroslava Hludu ne samo što nisam napao nego sam zapravo njegova žrtva – ističe Levak i pokazuje nam ozljede koje mu je Hlude nanio. Tvrdi da je Hludu, koji je bio u društvu neke žene, susreo u Billi te da mu je prišao i rekao da će ga pričekati vani jer želi s njim nešto raspraviti.
– Želio sam ljudski s njim porazgovarati jer mi se već neko vrijeme čini da ima nešto protiv mene – ističe Levak i dodaje da mu je Hluda u nekoliko navrata to jasno i pokazao.
– U više navrata donosio mi je kazne za prometne prekršaje i pritom mi se cinično smijao i ja sam upravo to htio raščistiti kazavši mu da ću ga pričekati vani. No, kad je izašao, on mi se odmah unio u lice kao da me želi udariti glavom, nakon čega sam ja podignuo ruke. On me tada uhvatio za kragnu i počeo udarati šakom u glavu – tvrdi Levak i dodaje da su to vidjeli i svjedoci koji su se tamo zatekli.

Ništa protiv policije

Nakon što se oslobodio policajčeva zahvata, krenuo je prema autu kako bi obrisao krv, no Hlude je potrčao za njim pa je Levak dohvatio ključ za montiranje kotača i njime ga udario, čega se zapravo malo sjeća. Tvrdi da Hludu poznaje od prije, ali da nikada s njim nije imao nikakvih nesporazuma. Ističe da je policija poslije korektno postupala prema njemu, no jedino što želi jest da se zna kako on nije napao i premlatio policajca, nego upravo suprotno.



Ključne riječi

Komentara 10

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
13:12 29.09.2015.

MIRO I INDIRA VOLE PUNO DA JEDU SLADOLED Miroslav Levak i Indira Vladić - Levak dužni su ostali poduzeću "LEDO d.d. Zagreb za isporučeni sladoled 47.000 kuna. Kupac je "RR Sport d.o.o." Bjelovar, i to ogromnih količine sladoleda. Navodno postojeavodno postoje još ne podmirene fakture za sladoled. Zasad se penje za ne podmirene dugove od Levaka oko "pola milijuna" kuna. Navodno cjelokupni dug je milijun kuna: tu su ne plaćene kemikalije 100.000 kuna, HEP 150.000 kuna, HRT pretplata, svi ne podmireni krediti kod banaka. Levaku je uzet novi Audi Q7", a zasad se skriva na drugoj adresi. Taj "lažni poduzetnik" osnovao je; brojne firme - koje su nelikvidne, odnosno dužne su na sve strane... Državi ne plaća porez i druge dažbine. Šuška se da dugovi od Miroslav Levaka i Indira Vladić - Levak su preko nekoliko milijuna kuna. Levak i Indira glume neku elitu a voze se u starome (autu) kombiju od muzičkoga sastava "Kolonija". Po mojoj prognozi ljubav između Mire i Indire će trajati do 2017. godine. BRANKO STOJKOVIĆ

PI
piksi
17:48 12.12.2010.

tko poznaje Levaka zna da je zaslužio, hehehehe seljačina bahata !

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
19:14 13.10.2014.

Današnje dnevne novine 24sata prenose vijest kako iz Kolonije odlazi gitarista. Već su se mogli čuti komentari po gradu Bjelovarau, kako je ljubomorni Miroslav Levak, pridonesao raspadu sastava. Indira Vladić se je drugi put udala u 41. godini svog živvota, dok je Levaku ovo treći-četvrti brak. Došlo je do rastakanja dosadašnje harmonije* u bendu, jer očito je da "jubavni trokut" nije mogao dalje ići. BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr>

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije