Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta rijeka

Maja Šuput otvara karlovačke Dane piva

piva1
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
22.08.2014.
u 15:57

Svi će posjetitelji ekskluzivno moći kušati specijalno nepasterizirano pivo, a sve pivopije će za 10 recikliranih plastičnih čaša dobiti jedno pivo besplatno

Karlovačke Dane pive večaras u 21. 30 na glavnoj pozornici otvara Maja Šuput. Na rock i urbanoj pozornici nastupit će The trio, a na klapskoj Grofovi i Furešti. No, prije toga će uslijediti vatromet, kao i svečana povorka, koja u 19 sati kreće sa Trga bana Jelačića, popularnog ‘Starog placa’.

Internacionalni karakter

- Bit će puno veselija i definitivno brojnija nego prošle godine. Nakon dolaska na ŠRC, slijedi kratka ceremonija otvorenja, jer nam nije interes predugo držati ljude ne jednom mjestu, te veliki vatromet – najavila je Anita Tuček iz tvrtke Fest.

Organizatori ovogodišnjih 28. Dana piva najavljuju kako će s novim konceptom i zabavom na čak četiri pozornice ovo biti najbolja pivarijada dosad.Ipak, najviše novosti posjetiteljima nude iz Karlovačke pivovare, glavnog sponzora manifestacije.

–Želimo do 2020. karlovačke Dane piva pretvoriti u jednu od najvećih pivarskih manifestacija internacionalnog karaktera. Da bismo to uspjeli, treba puno raditi, a mi smo se već ove godine potrudili da posjetiteljima ponudimo niz događanja vezanih uz pivo.

Vjerujem da će im se sve to svidjeti i da će s veseljem dolaziti na prostor ŠRC-a Korana – rekla je Branka Slaveska, direktorica Karlovačke pivovare.

Tako će svi posjetitelji ekskluzivno moći kušati specijalno nepasterizirano pivo. Moći će kupiti pivsku kuharicu Božene Regvart Muić, nudit će se i niz suvenira, a prihod od prodaje namijenili su stradalima u poplavama. Sve pivopije će za 10 recikliranih plastičnih čaša dobiti jedno pivo besplatno.

Uz tradicionalnu gastronomsku ponudu i luna park, pivopijama će se premijerno predstaviti novo pivo Karlovačko royal, te pivo naziva Kidam, koje su proizvela petorica djelatnika Karlovačke pivovare. Osim poznatih brendova iz Heineken grupacije, na Danima piva će se moći kušati i proizvodi pivovara iz Poljske, Makedonije, Srbije, Velike Britanije, Češke, Irske...

Besplatan prijevoz

Održavat će se i edukativne radionice i degustacije, a organiziran je i besplatan prijevoz autobusima iz Karlovca i Duge Rese.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije