Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AQUA BALISSAE

Kupališna oaza u srcu Daruvara

Aqua Ballisae
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
23.07.2014.
u 14:02

U nedjelju je bilo čak 1.500 kupača, dok je sve ostale dane njihov broj bio zanemariv zbog loših vremenskih prilika – kaže direktorica Dunja Grubić

U daruvarskom kupališnom raju, Termalnom vodenom parku Aqua Balissae muku muče sa vremenskim prilikama, jer otkada je startala sezona kupanja na otvorenom, 25 svibnja, tek je ove nedjelje bio istinski kupališni dan koji je privukao 1.500 posjetitelja.

Sve ostale dane posjeta je bila zanemariva.

- Vremenske prilike ove nam sezone nikako ne idu na ruku, ali nažalost na to se ne može utjecati, pa se za svakog kupača borimo priređujući razno razne akcije – ističe Dunja Grubić, direktorica Aqua Balissaea. Tako se za djecu, učenike i studente od ponedjeljka do petka nudi dnevna ulaznica po 30 kuna, dok odrasli u slučaju lošijeg vremena imaju mogućnost kupanja i polusatne masaže za 50 kuna.

No, najbitnije je, poručuje D. Grubić, da jamči kako svim raspoloživim bazenima teče geotermalna voda. A nadasve prekrasno uređeni termalni vodeni park, bez obzira na vrijeme pruža brojne atraktivne sadržaje za sve naraštaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije