Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI STANDARD

Kosilica vrijedna više od 100.000 kuna za besprijekorno igralište

kosilica
Damir Špehar/PIXSELL
18.10.2011.
u 15:02

U nabavci kosilice HOO je sudjelovao sa 64.000 kuna, dok su ostatak namirili brojni sponzori kluba.

BJELOVAR – Nogometaši Mladosti iz Ždralova ubuduće će imati bolji standard, posebice po pitanju besprijekornog izgleda travnjaka na glavnom, ali i pomoćnim terenima, epilog je svečane primopredaje traktorske kosilice vrijedne više od 100.000 kuna, a koju je simboličnom prvom vožnjom predstavnicima kluba na korištenje predao Josip Čop, tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora.

Naime, tom je prigodom izaslanstvo HOO-a obišlo igralište Brdo u Ždralovima, a koje slovi za jedno od najreprezentativnijih na području Bjelovarsko-bilogorske županije, dok u nogometnim krugovima nogometna škola Mladosti slovi za jednu od najboljih, a iz koje su, primjerice, potekli i reprezentativci poput Ognjena Vukojevića.

Predsjednik kluba Miroslav Jurišić goste je upoznao i s ostalim značajkama vezanim uz bogatu povijest NK Mladosti te je ujedno zahvalio na vrijednoj donaciji. HOO je iz svog programa za opremanje klubova za razvoj sporta izdvojio 64.000 kuna, dok su ostatak novca za kupnju traktorske kosilice osigurali brojni sponzori, među ostalim i sam proizvođač, tvrtka Hittner.

Njezin vlasnik Stjepan Hittner napomenuo je da će se u NK Mladosti moći uvjeriti u korisnost novog traktora s obzirom na to da ima opremu s čak 40 različitih priključaka.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:24 18.10.2011.

jeftino....kao i obično u Hrvatskoj- najpovoljnije moguće

BE
belimo
15:26 18.10.2011.

To je kosilica za vočnjake i slično. Teška je i neuperna i svake godine podere najmanje 2 kardana. Postoje kosilice baš za igrališta i koje su malo skuplje. No poklonjenom konju se ne gleda u zube......

BO
bobostar
09:47 19.10.2011.

Pa tko je lud u ovoj priči??? Pa ovo nije kosilica za sportske travnjake, već traktor s priključkom za košnju komunalnih površina. Pa za košnju sportskih travnjaka, mora biti kosilica sa košem za sakupljanje trave, a ne ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije