Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNI PIR

Kćer Daniela priredila nam je takvo iznenađenje da su svi uzvanici zaplakali

Marija i Tomisčav Šarić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
07.01.2015.
u 12:10

Marija i Tomislav Šarić okrunili pet desetljeća ljubavi.

Marija i Tomislav Šarić slaveći 50 godina ljubavi u bjelovarskom su restoranu uz slavljeničku tortu okupili članove najuže obitelji, kumove i najbolje prijatelje, kako bi se prisjetili njihovog najsretnijeg dana 1. siječnja 1965. a kada su se zakleli na vječnu ljubav.

Tom prigodom okupilo se 43-je uzvanika, a zahvaljujući iznenađenju kćeri Daniele zlatni pir Šarićevih pretvorio se u nezaboravan doživljaj. - Daniela nas je ostavila bez daha napravivši "film" iz našeg obiteljskog foto albuma, a kada su se na velikom video zidu izmjenjivale fotografije iz našeg djetinjstva, sa vjenčanja, te ostalih sretnih trenutaka. Toliko smo svi bili dirnuti da nije bilo uzvanika koji nije pustio suzu – s ponosom su rekli Marija i Tomislav.

"Nikada u životu nijedno drugome nismo ništa opsovali"

Time se njihova životopisna priča nastavlja sretnim trenucima, jer poručuju pamti se samo ono najljepše, unatoč svim izazovima koje život sa sobom nosi. Naime, godinu nakon vjenčanja, trbuhom za kruhom, Šarići su se otisnuli u gastarbajterske vode. - Prijevremenu sam mirovinu dočekao u Hamburgu u koji sam otišao kao izučeni stolar, međutim zbog bolje sam se plaće odlučio prekvalificirati za vozača autobusa. No, lička su nas srca vukla da se za stalno vratimo u Lijepu našu, a što smo uspjeli ostvariti – kaže Tomislav, inače predsjednik Ličke udruge Rudopolje, koji se povratkom iz Njemačke prihvatio volontiranja u udruzi založivši se za obnovu tamošnje crkve i izgradnju ceste.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Ipak i Tomislavu i Mariji srce najsretnije zatitra na spomen dvije unuke koje su im uz kćeri najveće životn bogatstvo. A sa ponosom otkrivaju i svoju ljubavnu formulu. - Nikada u životu nijedno drugome nismo ništa opsovali. Kada je bilo trzavica sjeli smo za stol, a pomirljiv bi razgovor uvijek završavao zagrljajem – s uviđavnošću zaključuju srećom obasipani Marija i Tomislav.

>>'Idealnog braka i obitelji nikad nije bilo'

>>Španjolski kraljevski par ne slavi zlatni pir zbog kraljeve afere?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije