Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad istražuju

Kamenom razbijeno staklo na prostorijima SDP-a

Razbijeno staklo na prostorijama SDP
Foto: SdP
1/4
19.04.2014.
u 09:20

Šteta je tisuću kuna. Prije četiri mjeseca staklo razbijeno eksplozivnom napravom

Nepoznati počinitelj razbio je ulazna vrata Gradske i Županijske organizacije SDP-a u karlovačkoj četvrti Rakovac, javlja Policijska uprava karlovačka i dodaje da je materijalna šteta oko tisuću kuna. Dogodilo se to u noći na subotu.

- Preciznije, to se zbilo oko 23 sata. Nedugo prije toga su članovi Foruma mladih završili s izradom pisanica i razišli se, a ja sam ostala da upalim alarm. Odjednom sam čula tresak i prvo pomislila da se nešto dogodilo u obližnjem frizerskom salonu. Izašla sam da vidim što se zbiva i potom pozvala policiju i čovjeka koji održava sigurnosne kamere - kaže Marina Novaković Matanić, tajnica gradske i županijske organizacije stranke te potpredsjednica Gradskog vijeća Karlovca.

Za počiniteljem je ostao oveći kamen. Lik jedne ili dvije osobe, a teško je to razaznati zbog položaja nadzorne kamere, pojavljuje se na snimci u intervalu od tri minute ispred stranačkih prostorija, kaže M. Novaković Matanić.

- Policija će utvrditi tko je to počinio. I prije četiri mjeseca nam je staklo razbijeno eksplozivnom napravom, ne znamo kojom, jer i dalje čekamo rezultate istrage - dodaje M. Novaković Matanić.

>> Razbili staklo u SDP-u: Letjelo nekoliko metara, srećom nije bilo nikoga

Ključne riječi

Komentara 2

PR
ProfStipe
09:34 19.04.2014.

Izljevanje fekalija po glavi Ante Tomića, oskrnavljen grob Borisa Šprema, razbijena stakla na prostorijama SDP-a, 3.000 srušenih spomenika antifašistima (između ostalog skulpture Antuna Augustinčića, Vojina Bakića, Koste Angeli Radovanija, Vanje Radauša, Kršinića)... Želite da takvi ponovno dođu na vlast?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije