Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao sudar

Ivan Mrzljak: Odričem se korištenja službenog automobila 24 sata dnevno

Ivan Mrzljak
Kristina Štedul Fabac
22.10.2014.
u 10:23

Direktor karlovačke gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija 30. rujna je sudjelovao u prometnoj nesreći sa službenim golfom

Sudjelovao sam 30. rujna u lančanom sudaru. Automobil ispred mene je naglo zakočio i udario sam ga službenim automobilom – kaže Ivan Mrzljak, direktor Vodovoda i kanalizacije, karlovačke gradske tvrtke.

Dodaje da su na automobilu oštećene registarske pločice i branik na službenom ‘golfu’, osiguranom kod Croatia osiguranja. Srećom nije bilo ozlijeđenih.

– Koliko će točno iznositi šteta znat ćemo nakon što dobijemo fakturu iz servisa – dodaje direktor Mrzljak.

To se dogodilo kod Kaštela. Objašnjava da je imao naporan dan.

– Vraćao sam se doma, a nesreća se dogodila oko 15.30 sati – veli Mrzljak.

Sudionici prometne nesreće nisu pozvali policiju, nego su se međusobno dogovorili.

– Šteta je bila mala, pa smo postupili po europskom izvješću - dodaje Mrzljak. Podsjetimo da su mediji 2011. pisali kako je Mrzljak razbio službeni golf 6 oduzevši prednost automobilu u Zvijezdi. Tada je utvrđena šteta od oko 12.000 kuna, a policija je najavila i optužni prijedlog protiv njega.

– Odrekao sam se sada korištenja službenog automobila na 24 sata. Nije mi potrebno da sa strahom vozim vozilo u vlasništvu tvrtke. Imam svoj automobil – kaže Mrzljak.

Po našim saznanjima, jedini je od direktora gradskih tvrtki koji se odrekao uporabe službenog automobila 24 sata dnevno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije