Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON i U KARLOVCU

Hrvatsko-irski bračni par otvorio prvi hostel

31.07.2014., Karlovac - Na Trgu Petra Zrinskog, u samom sredistu grada, otvoren je prvi karlovacki hostel. Vlasnici hostela
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
01.08.2014.
u 21:00

Rijeke su posebno vrijedan turistički resurs i imaju toliko mogućnosti da se čudim što ovakvih pothvata nije bilo, kaže D. Cullen

Korisnici željezničkog ili autobusnog kolodvora u Karlovcu više ne bi trebali nailaziti na mlade turiste koji drijemaju u čekaonicama zaogrnuti spavaćim vrećama jer je upravo otvoren prvi karlovački hostel, "Na putu", poduzetnički pothvat mladog hrvatsko-irskog bračnog para Cullen-Družak.

– Rijeke su posebno vrijedan turistički resurs i imaju toliko mogućnosti da se čudim da mi sada otvaramo prvi hostel. U drugim gradovima takvo što iskorištavaju – kaže Damien Cullen. Ana Cullen-Družak i njezin suprug Damien u Karlovac su se doselili u travnju, zakupili prostor i počeli uređivati hostel koji sada ima tri sobe i ukupno 20 kreveta. U sobama s pet i sedam kreveta noćenje je 115 kuna, a u sobi s osam kreveta 110 kuna. "Na putu" će uskoro i iznajmljivati bicikle. 

>> Na seoskom imanju, osim soba, uredili autokamp, bazen...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije