Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada Bjelovara

'Hot stuff' zagrijao pothlađenu publiku

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
29.09.2014.
u 11:34

Za prikaz tradicijske baštine bili zaduženi brojni KUD-ovi, dok su raspjevanom ozračju pridonijeli glazeni sastavi

Večer bjelovarskog kulturnog stvaralaštva dala je prikaz radova brojnih Kulturno umjetničkih društava uz ples i pjesmu u narodnim nošnjama. Prikaz tradicijske baštine je upriličen povodom obilježavanja Dana grada i bjelovarskih branitelja.

U raznolikom programu sugrađanima su se predstavili članovi Češke obeci, Brass ansambla, Športsko-plesnog kluba H-8, KUD-a Bjelovar, HORKUD-a Golub, Tradicijskog kulturnog centra, Udruge R-revolucija, Bjelovarskog kazališta, Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a, te Zajednice tehničke kulture.

Nakon folklornog zagrijavanja na pozornicu rukometnog igrališta počeli su se izredavati glazbenici. Nakon Ambara i klape Bjelovar, prohladno su večer zagrijali raspjevani dečki iz sastava Hot stuff predvođeni Vedranom Jagodićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije