Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar

Božićna drvca od 10 do 1.000 kuna

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
22.12.2014.
u 16:30

Ulica Petra Zrinskog tek je najpoznatija od mnogobrojnih lokacija na kojoj je počela prodaja božićnih jelki na bjelovarskom području

Ulica Petra Zrinskog tek je najpoznatija od mnogobrojnih lokacija na kojoj je počela prodaja božićnih jelki na području grada Bjelovara. Prodavači ističu da se solidno trži, s obzirom da se približava Badnjak, pa građani kupuju borove za svoje domove i zajedničko obiteljsko kićenje.

Cijene su šarolike čime se za svakoga nađe ponešto, pa se najmanje smreke mogu kupiti već za 10 kuna, dok su onima dubljeg džepa na raspolaganju raskošnije jele koje dosežu cijenu i do 1.000 kuna. Nadalje, božićna se drvca mogu kupiti i ispred većine trgovačkih centara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije