Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KONTINGENT

Bjelovarčani slasne mandarine razgrabili po peti put

mandarine
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
11.12.2014.
u 16:47

Čazmance koji su zabunom kućama odnijeli kašete, a koje mi plaćamo, molimo da ih vrate u utorak – zamolili su proizvođači iz Opuzena

Nezapamćena potražnja za mandarinama u Bjelovaru ne jenjava. Naime, vrijedni i neumorni uzgajivači i proizvođači mandarina iz Opuzena još su jednom došli s punim kamionom, a čime se Bjelovar  peti put priključio velikoj akciji "Spasimo neretvansku mandarinu".

Stotine Bjelovarčana na Trgu hrvatskih branitelja već su prema tradiciji strpljivo čekali u redu da kupe mandarine po promotivnoj cijeni od 3 kn/kg, a koje su kao i prethodna četiri puta razgrabljene u nekoliko sati. Međutim gosti iz Opuzena i ovog su puta bili široke ruke pa su u suradnji s Centrom za socijalnu skrb osigurali vrijedne darove za osam socijalno najugroženijih obitelji s mnogo djece. Zbog neprestanog velikog interesa građana akcija "Spasimo neretvansku mandarinu" u Bjelovaru se, ali kako doznajemo i u Čazmi, nastavlja i sljedeći tjedan. Prema najavi, mandarinama će se prvotno oslastiti Čazmanci, i to nadolazećeg utorka.

– Zadnji put u Čazmi pojedini su građani iz neznanja kućama odnijeli i dvadesetak kašeta koje mi plaćamo. Ne krivimo nikoga, samo ih umoljavamo da nam vrate narančaste kašete, bilo da ih donesu u Gradsku upravu ili na Superradio ili pak nama u utorak  – poručuje već svima dobro poznati nasmijani Hari iz Opuzena, dodajući da će nekoliko dana nakon Čazme ponovno doći u Bjelovar.

>> Neviđena pomama za opuzenskim mandarinama u Bjelovaru

Komentara 1

MO
mofa091
17:53 11.12.2014.

Gladni su Bjelovarčani 😬😬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije