Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komedija Fest

Bjelovarčani "pucaju" od smijeha

Komedija fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
18.09.2014.
u 13:25

Publiku su sjajno zabavili glumci kazališta Zamke iz Zeline, te Gaudeamusa sa Peščenice

Bjelovarčani ovog tjedna "pucaju" od smijeha jer Bjelovarsko je kazalište domaćin manifestacije Komedija festa, a koji nudi ponajbolja kazališna ostvarenja hrvatskih amaterskih teatara. Najbolja će predstava dobiti nagradu publike, a stručni će žiri pak dodijeliti nagrade za najbolju režiju, te najboljeg glumca i glumicu. 

Nakon sjajne uvertire s predstavom "Tragičari od nevolje", salve smijeha u Bjelovarskom kazalištu nastavile su se i tijekom predstave "Pravo i pravica" u izvođenju glumaca kazališta Zamka iz Zeline, a kada se publika smijala do suza, te predstave "Glorija" Teatra gaudeamus s Peščenica, tijekom koje su gledatelji također "pucali" od smijeha.

>> Smijeh i zabava u Bjelovarskom kazalištu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije