Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN NIZ MEDVEŠČAKA

Zahuktali medvjedi pojeli i zmajčeke

Robert Kristan Medveščak
Marko Prpić | VLM
25.10.2009.
u 20:15

Hokejaši Medveča pobijedili su u 17. kolu EBEL lige na gostovanju u Ljubljani Olimpiju boljim izvođenjem kaznenih udaraca (3:2).

Fantastičan vikend medvjeda u EBEL ligi! Nakon pobjede u Grazu (petak) kod vodeće momčadi prvenstva, hrvatski je prvak do nova dva boda došao uspjehom (3:2) u ljubljanskom Tivoliju nakon produžetka i izvođenja kaznenih udaraca (nakon 60 minuta rezultat je bio 2:2).

Strijelci za goste bili su Kanađani Brad Smyth u 15. i Mike Ouelette u 35. minuti, za domaćine su zabili Higgins u 7. i Brigley u 29. minuti.

Dinamična utakmica puna uzbuđenja koja je rezultatski mogla otići na obje strane, čestitam svojim igračima koji su još jednom dali sve od sebe i stigli do ove jako vrijedne pobjede protiv direktnog konkurenta za doigravanje. Ouelette i Hećimović pogodili su kaznene udarce, Kristan je obranio njihov drugi udarac i to je bio kraj priče.

- Večeras ćemo uživati, a sutra razmišljati o novim dvobojima - prezadovoljan je nakon utakmice bio trener gostiju Enio Sacilotto.

Kao i u Grazu, ponovo je najzaslužniji za nove bodove Medveščaka bio vratar Robert Kristan koji je obranio 38 od 40 suparničkih udaraca, posebice je činio čuda u samoj završnici poslednje trećine te u produžetku kada su zagrebački oklopnici u dva navrata imali igrača manje.

- Kristan je još jednom potvrdio da je najbolji golman u EBEL ligi što smo mi znali od samog početka, no bilo je dosta onih koji su sumnjali u to, posebice nakon nekoliko naših težih poraza - riječi su team menadžera Medveščaka Dragutina Ljubića koji dodaje:

- Tri pobjede zaredom (KAC, Graz, Olimpija) prava su najava zagrebačkog hokejskog tjedna pred nama, u utorak, petak i nedjelju u Ledenu dolaze strašni suparnici - Villach, KAC i Graz. Treba ove gostujuće uspjehe potvrditi i kod kuće. S četiri boda bili bismo superzadovoljni, no naravno da ćemo pred svojim navijačima tražiti svih šest - najavljuje Ljubić.

EBEL liga, 17. kolo:

Olimpija – Medveščak 2-3 (1-1, 1-1, 0-0, 0-0), penali

Linz – Klagenfurt 3-6

Jesenice – Graz 1-4

Vienna – Alba Volan 6-3

Redoslijed: 1. Graz 27, 2. Linz 25, 3. Vienna 24, 4. Villach 21, 5. Red Bull Salzburg 20, 6. Klagenfurt 19, 7. Medveščak 17, 8. Alba Volan 16, 9. Olimpija 12, 10. Jesenice 7.

Ključne riječi

Komentara 12

AR
armando;)
20:26 25.10.2009.

bravo medvjedi!!!zigg zaggg medveščakkkk!!!

DI
divljachina
10:09 26.10.2009.

nerazumljivi čestitam, imam 35 godina i ti si najveći kreten kojeg sam ikad upoznao, ovako nešto glupo još nisam pročitao.

TE
tepčin
21:19 25.10.2009.

Dodajem, na n-tu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije