Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORJELA OPREMA

Medveščak zapalio Ledenu - ali doslovno!

Svlačionica Požar
Foto: KHL Medveščak
1/2
Autori: Karlo Ledinski, Antonela Vukorepa/VLM
02.10.2009.
u 12:48

Uzrok požara vjerojatno je grijač koji suši klizaljke i rukavice igrača, a zahvaćen je bio tepih.

U svlačionici Medveščaka u noći s četvrtka na petak izbio je požar. Šteta u Ledenoj dvorani još nije poznata, ozlijeđenih nema, ali izgorio je dio opreme s kojom su večeras trebali igrati protiv Albe.

- Jutros u 6.31 sat izbio je požar u svlačionici Medveščaka u Domu sportova koji je oštetio veći dio opreme igrača! Gašenju požara prvi su pristupili dežurni djelatnici dvorane, a ubrzo su stigli i vatrogasci.

Požar je u vrlo kratkom roku nakon što se oglasio protupožarni alarm u dvorani lokaliziran te vrlo brzo ugašen, no ipak je uspio oštetiti veći dio opreme igrača. Požar je prouzročilo neisključeno električno sušilo za opremu koje je zapalilo tepih, a požar se zatim proširio na ostatak svlačionice i opremu igrača!


Menadžment lige EBEL, unatoč nastaloj situaciji, nije prihvatio zamolbu zagrebačkog Medveščaka da se zbog požara i oštećene opreme odgodi početak ili datum održavanja današnje utakmice! - piše u priopćenju kluba.

Ipak, uspjeli su se snaći te su normalno otputovali na gostovanje u Mađarsku nadajući se da će prekinuti crni niz od četiri uzastopna poraza. Utakmicu će i ovog puta propustiti ozlijeđeni Mato Mlađenović i Marko Lovrenčić, kapetan Alan Letang koji još uvijek boluje od želučane viroze te Mike Prpich, kažnjen zabranom igranja na tri utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije