Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Atlanta deklasirala Los Angeles

NHL
Reuters
14.11.2009.
u 11:10

U petak je u NHL ligi odigrano šest utakmica, a jedinu gostujuću pobjedu ostvarili su New York Islandersi, koji su u produžetku svladali Carolinu 4-3.

Gosti su već u prvoj trećini poveli s 3-0 uz dva pogotka Johna Tavaresa i jedan Marka Streira. Ipak, Hurricanesi su smogli snage za izjednačenje do kraja osnovnog dijela utakmice, ali je u produžetku Kyle Okposo postigao pogodak za slavlje gostiju. Bio je to 14. uzastopni poraz Caroline, koja je i dalje ostala na samo dvije pobjede u sezoni. Zanimljivo da je su Islandersi i u prvom međusobnom susretu svladali Carolinu 4-3 u produžetku.

Najuvjerljivije izdanje u petak pokazala je momčad Atlante, koja je pred svojim navijačima pobijedila Los Angeles sa 7-0. Rusi IIja Kovaljčuk i Maksim Afinogenov ostvarili su po dva pogotka i dvije asistencije. Bila je to treća pobjeda Atlante zaredom.

Washington Capitalsi bili su bolji kao domaćini od Minnesote 3-1, čime su ostvarili četvrtu pobjedu u nizu bez najveće zvijezde, ozlijeđenog ruskog velemajstora Aleksandra Ovečkina, koji bi se vrlo brzo, možda već u subotu navečer protiv New Jerseyja, trebao vratiti u sastav. Minnesota je ove sezone loša u gostima, ovo joj je bio deseti poraz u dvanaestom nastupu.

Chicago je pred svojim navijačima svladao slabašni Toronto 3-2, čime je ubilježio treću uzastopnu pobjedu, odnosno šestu u nizu kao domaćin. Torontu nisu pomogla dva pogotka Phila Kessela.

Uspješni domaćini nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca bili su Buffalo protiv Calgaryja (2-1), odnosno Columbus protiv Anaheima (3-2).

NHL liga, petak:

Carolina – NY Islanders 3-4 (produžetak)

Washington – Minnesota 3-1

Columbus – Anaheim 3-2 (penali)

Buffalo – Calgary 2-1 (penali)

Atlanta – Los Angeles 7-0

Chicago – Toronto 3-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije