Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustila školu

Zvijezda Super Bowla: Polijevale su me pivom i tvrdile da imam lažne grudi

Charlotte McKinney
Foto: Instagram
1/4
04.02.2015.
u 10:18

Bacale su pivo na mene jer sam bila najljepša u školi – govori Charlotte

Charlotte McKinney (21) postala je prava zvijezda nakon Super Bowla. Točnije, nakon što je naslijedila Kate Upton, Kim Kardashian i Heidi Klum pojavivši se u reklami za jedan lanac brze hrane. Pažnju je privukla svojim atraktivnim izgledom u jednoj od najerotičnijih reklama.

Otkrila je kako je školu napustila sa 17 godina zbog zlostavljanja i vrijeđanja drugih ljubomornih djevojaka.

– Bile su bezobrazne. Nazivale su me droljom, govorile da imam lažne grudi. Bilo je strašno. Bacale su pivo na mene jer sam bila najljepša u školi – govori Charlotte kojoj je starija sestra bila najveća potpora.

Kaže i kako se cijelog života bori s disleksijom.

– Kad se govori o disleksiji, važno je istaknuti da je riječ o poremećaju s kojim su se borili neki od najpametnijih ljudi na svijetu. Mi vidimo stvari drukčije, učimo na drukčiji način. Nema ništa loše u tome – rekla je plavuša koju čak niti nedostatak visine (170 cm) nije zaustavio u namjeri da postane model.

>>Golotinja, Kim Kardashian i 4,5 milijuna dolara – pogledajte najbolje Super Bowl reklame

Komentara 6

Avatar matalan
matalan
12:24 04.02.2015.

lijepa curica

LI
liliZG
10:32 04.02.2015.

podsjeća me na našu starletu-književnicu Nives, a vas?

OP
openheimer2
11:15 04.02.2015.

vidi sa da je disleksija ostavila traga na njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije