Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI MU PRIJAVA

Žuta minuta kultnog njemačkog golmana, upao susjedu s motornom pilom

Screenshot Twitter
27.07.2022.
u 22:30

Poznati vratar je navodno već duže vremena u svađi sa susjedom, žalio se na njega i ranije, sve dok mu nije 'prekipilo'.

Bivši vratar njemačke reprezentacije, Arsenala i dortmund Borussije, Jens Lehmann, uskoro će imati problema sa zakonom. Njemački mediji pišu da je upao u susjedovo dvorište s motornom pilom, stradalo je krov garaže jer ga je ljutiti Lehmann doslovno prepilio. 

Lehmannu se nije svidjelo što susjed ima novu garažu koja je uz to bila dijelom na njegovom posjedu pa ju je odlučio unakaziti 'motorkom'.

Bivši je golman uzeo pravdu u svoje ruke i uništio krovne grede nove susjedove garaže, a iako je navodno uništio žice od nadzorne kamere, ona je nastavila raditi na bateriju pa je sve snimljeno.

Bild piše da je Lehmann kupio vikendicu za pet milijuna eura na jezeru Starnberg, a susjedov krov mu je baš jako smetao u pogledu na prirodu.

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije