Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK BLIŽE SKUPINI KL

Zrinjski bolji od Slovana. Sve oduševila reakcija komentatora nakon pobjedničkog gola

Mostar: Zrinjski pobijedio Slovan Bratislavu u prvoj utakmici doigravanja UEFA Konferencijske lige
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/5
19.08.2022.
u 10:56

Ipak do pogotka su došli tek u 89. minuti kada je na ubačaj Dinamovca na posudbi u Zrinjskom Marija Ćužea Nemanja Bilbija udarcem glavom zatresao mrežu gostiju.

U prvoj utakmici play-offa Uefine Konferencijske lige Zrinjski je svladao Slovan iz Bratislave rezultatom 1:0 pogotkom Nemanje Bilbije u samoj završnici utakmice.

Momčad Sergeja Jakirovića bila je bolji suparnik u tom prvom dvoboju odigranom u Mostaru. Imali su puno više prilika, a u prvom dijelu susreta uputili su čak 11 udaraca na gol Slovana, dok su gosti za to vrijeme pucali samo jednom. 

Ipak do pogotka su došli tek u 89. minuti kada je na ubačaj Dinamovca na posudbi u Zrinjskom Marija Ćužea Nemanja Bilbija udarcem glavom zatresao mrežu gostiju.

Vrijedi istaknuti i da su gosti od 69. minute igrali s igračem manje jer je drugi žuti karton zbog simuliranja zaradio Barseghyan.

Unatoč porazu, trener Slovana Vladimir Weiss bio je optimističan, a Sergej Jakirović ga je spustio na zemlju.

- Moj kolega Weiss ima dosta samopouzdanja. Jako iskusan i dobar trener. Vjeruje da može okrenuti. Mi ćemo se potruditi da ga razuvjerimo. Je li to podcjenjivački ja ne znam. Na razini koja je play-off gdje se boriš i za određene novce i sve što to nosi, mislim da nitko nikog neće podcijeniti - istaknuo je Jakirović.

Klub je na svojoj službenoj YouTube stranici objavio video pobjedničkog gola koji se ubrzo počeo širiti internetom zbog jedinstvene reakcije komentatora susreta. 

Video možete pogledati OVDJE.

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:17 19.08.2022.

Steta sto Zrinjski nije zabio barem jos jedan gol, rezultat bi bio mnogo realniji. Nadam se da ce i 1:0 biti dovoljno za prolaz.

TO
Tomi
14:33 19.08.2022.

Tko zna mozda cemo stvarno imati dva Hrvatska kluba u Europi ove godine

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:01 19.08.2022.

Je li Hrvatski predstavnik u Predsjedništvu bio na utakmici ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije