Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOJEVIĆ ODLAZI
Povratak na članak

Zoran Mamić: Želimo ponoviti uspjeh Hajduka

– Došao je moj kraj u najdražem klubu i sutra se službeno opraštam od Dinama; nadam se ne zauvijek. Bio sam ovdje na početku karijere, vratio se prošlog ljeta i nadam se vratiti ovamo u budućnosti; ne kao igrač, već u nekoj drugoj ulozi – rekao je Vukojević

Komentari 4

PE
pessimus
16:53 28.05.2015.

ništa ne vrijedi dok dinamo ne osvoji ligu bez primljenog pogotka. ako im to uspije kapa dolje. predispozicije za to postoje. zadar ispada i treba samo dobro odigrati prottiv splita i hajduka a ostalo bi trebalo doći samo po sebi. neki im ne mogu dati gol neki ne smiju i to je to.

VL
PE
pessimus
16:50 28.05.2015.

jeste mamiću 1950. se igralo samo osamnarst utakmica ali su u toj ligi uz hajduk bili još dinamo, partizan i crvena zvijezda. ovaj sadašnji hnl je u odnosu na onu ligu mačji kašalj. ovo je smijehurija od lige.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.