Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kovačić u Liverpool?
Povratak na članak

Zidane: S Modrićem ili bez njega, nije mi lako!

"Posljednji na listi zainteresiranih je Liverpool Juergena Kloppa. Njemačkom treneru se jako sviđa Kovačić te ga želi u novom projektu na Anfieldu",

Komentari 5

MA
Majur
17:58 01.05.2016.

Već je 5 sati prošlo od kad članak o Modriću stoji,a "muh" nije ostavio svoj stručni komentar pljuckanja....tucka jaja danas i lomi "lebac" pa nema vremena:)))

VL
Avatar wakanda
wakanda
12:58 01.05.2016.

najbolje bi za kovu bilo da ode u liverpool

VL
MV
Mijat vrdoljak
21:21 01.05.2016.

Ako ovako nastavi večernji u Liverpulu bi mogla igrati Hrvatska reka jer je Jürgen Klopf zaljubljen u naše igrače, poslije Perišića kojeg nije cijenio u Dortmundu dovodi i Kovačića a njegov predsjednik je navodno zainteresiran za Marcela Brozović. A da tamo je i Lovren

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.