Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA
Povratak na članak

Zidane: Razočarani smo, ali i dalje ovisimo o sebi; Enrique: Messi je najveći svih vremena

- Vidio sam u životu puno nogometa i puno video snimki no nitko nije poput Messija. On čini razliku. Za sve navijače Barcelone je veliko zadovoljstvo što je jedan od nas - rekao je Enrique.

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:14 24.04.2017.

Prava istina je ipak malo drukča. Messi je pružil vrhunsku izvedbu al nakon duuugo, dugo vremena. Zakaj tak ni igral npr. protiv Juventusa ?! Ak je i bil u krizi kasno se zbudil jer Real je još uvijek u prednosti i ovisi o sebi iako ih jako boli ovaj poraz !!!

VL
HR
hrvatin
14:37 24.04.2017.

"Messi je imao prilike i iskoristio ih",Koja idiotska izjava ljubomornog Zidanea koji cijelu utakmicu stoji kraj linije kao mumija.Umjesto da se pokloni kralju nogometa,on njegov ucinak namjerno cini marginalnim.Messi nije samo iskoristio prilike,on ih sam stvara i sebi i drugima.Christiana Penalda samo place i gestikulira jer zna tko je najbolji.Da je posten,trebao bi sve svoje zlatne lopte dati Messiju jer svijet nikada nije vidio boljeg od argentinskog vanzemaljca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.